(Home) (Thailand 2007) (Thailand/Laos/MaleisiŽ 2008) (NamibiŽ/Zuid-Afrika 2009) (Vietnam/Mal.Borneo 2010) (China 2011) (IndonesiŽ/Vietnam 2012) (Gastenboek)
Reisverslagen David, Marjon, Anouska en Lucas
DE VLUCHT EN AANKOMST THAILAND

Vlucht Dusseldorf Ė Dubai prima verlopen. Omdat een klasgenootje van Anouska ook op deze vlucht zat bracht dat de nodige afleiding. Anouska, Lucas en Susan hebben de hele nacht in het vliegtuig zitten gamen, het slapen lukte ons ook niet echt, de beenruimte was zeer beperkt.

Op vliegveld In Dubai hebben we gezamenlijk een heerlijke cocktail gedronken en toen scheidden onze wegen. Helaas hebben we 2 uur in het vliegtuig in Dubai moeten wachten omdat de tv schermen in de business class het niet deden, hierdoor kwamen we veel later in Bangkok aan dan gepland. Het was een enorm gestress om na aankomst onze aansluiting naar Chiang Mai te halen. Omdat we 3 minuten te laat incheckten mochten we pas na veel aandringen mee, onze bagage helaas niet. We hebben echt moeten rennen door al die gangen in Bangkok, aangemoedigd door het personeel van Air Asia. Toen we het vliegtuig instapten, gingen we meteen weg. Maar goed we zitten inmiddels in ons hotel in Chiang Mai en daar is niets mis mee. Nu maar hopen dat onze bagage snel komt, want we kunnen niet eens genieten van het mooie zwembad.

wordt vervolgdÖÖ..

DE EERSTE DAGEN

dinsdag 31 juli 19.00 pm

Gistermiddag om half 3 hadden we eindelijk de koffers. Gelukkig ging er een gids van de plaatselijke agent mee naar de luchthaven want bij Air Asia spraken ze zeer slecht engels en wisten ze in eerste instantie ook niets van de koffers af. De rest van de middag heerlijk bij het zwembad geluierd. Het was wel wat bewolkt, maar het bleef gelukkig droog. Gisteravond zijn we naar de nightbazar geweest. Heel druk, heel veel kraampjes vol nep artikelen voor heel weinig geld. De eerste shirts zijn inmiddels aangeschaft!

We hebben ons door Bente (plaatselijke agent) over laten halen om een aantal tours bij haar te boeken. Zo zijn we vanmiddag naar een olifantentrainingcentrum geweest (was wel aardig) en naar een parasollenfabriek waar de kids een shirt hebben laten beschilderen. Dat is wel een heel leuk aandenken. Op de terugweg heeft Anous eindelijk haar zijden nachtjapon kunnen kopen. Omdat de kids erg nieuwsgierig waren naar de prijs van de echte merkartikelen hebben we ons bij een gigantisch shoppingcentre laten afzetten. Er zijn veel merkzaken, maar niet degenen die zij zoeken. Dat wordt dus lekker eten zo en proberen vanavond wat vroeger naar bed te gaan. Morgenochtend gaan we naar doi suthep.